Пребарување

Одбележан денот на дрвото


На 21.11.2012 година денот на дрвото на 21.11.2012 е одбележан работно но и со садење на 11 сандици во паркот пред Факултетот.
За покажаната иницијативност, Факултетот искажува благодарност кон Студентскиот парламент.

Последна промена ( 03.12.2012 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија