Пребарување

Еразмус доживотно учење
За програмата Еразмус доживотно учење (Erazmus LLL), УКИМ има потпишано договор со следните Европски универзитети, кои се од интерес за Градежниот факултет:
 
 
Универзитет
Насоченост на мобилноста
Мобилност на студенти
Мобилност на наставен кадар
Мобилност на административен кадар
број
траење
(месеци)
број
траење
(недели)
број
траење
Universita degli Studi di Napoli Federico II
Napoli, Italia
IT  кон МК
4
4х5=20
ќе се одлучи
1
/
/
МК кон IT
4
4х6=24
ќе се одлучи
1
/
/
Brno Univeryity of Technology
Faculty of Civil Engineering
Brno, Czech Republic
CZ кон МК
2
2x5=10
2
1 (5 наставни часови)
/
/
МК кон CZ
2
2x5=10
2
1 (5 наставни часови)
/
/
Politechnika Rzeszowska
Rzeszow, Poland
PL кон МК
2
2x10=20
1
1 (5 наставни часови)
/
/
МК кон PL
2
2x10=20
1
1 (5 наставни часови)
/
/
Universita degli Studi di Firenze
Firenze, Italia
IT  кон МК
4
4х6=24
1
6
/
/
МК кон IT
4
4х12=48
1
2
/
/
 
 
Подетални информации за мобилностите може да добиете на страницата на Универзитетот: www.ukim.edu.mk/меѓународнасоработка,
или кај Еразмус координаторот на Градежниот факултет, вон. проф. д-р Тодорка Самарџиоска ( Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете ).
 

 

Последна промена ( 19.02.2013 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија