Пребарување

Стипендисти

ОДЛУКА
за ослободување на студенти - стипендисти од партиципација

Прва година:

1. Саветка Стојанова 9021 град. – конструктивна
2. Кристина Ангелеска 8986 град. – конструктивна
3. Љупка Костадинова 9016 град. – патишта и железници
4. Христијан Станојковски 8943 град. – конструктивна
5. Аљмир Рушити 8925 град. – конструктивна
6. Влатко Ивановски 9002 град. - конструктивна
7. Петранка Михаиловска 857 геодезија
8. Александра Рувческа 8930 град. - хидротехничка
9. Бисера Спасовска 8939 град. – конструктивна
10. Стојка Кирова 8924 град. - конструктивна
11. Маја Бундевска 9037 град. – конструктивна
12. Ангела Атанасоска 895 геодезија (I уписен рок)
13. Леарт Таравари 8955 град. – конструктивна (I уписен рок)
14. Бојан Костевски 9003 град. – конструктивна (I уписен рок)
15. Анастасија Арсова 878 геодезија (I уписен рок)
16. Александра Чубриновска 8963 град. – конструктивна (I уписен рок)
17. Бојан Илиоски 8970 град. – хидротехничка (I уписен рок)
18. Иван Наумовски 8980 град. – конструктивна (I уписен рок)
19. Филип Петровски 846 геодезија (I уписен рок)
20. Мери Стојанова 8965 град. – конструктивна (I уписен рок)

Втора година:

1 Димовска Сара 8781
2 Чанева Јорданка 8829
3 Мишкова Благица 8864
4 Елена Ангелова 212 / ГТ
5 Петров Ангел 8844
6 Бојковска Александра 8849
7 Јованоски Слободан 758 / ГД
8 Бина Фатон 8808
9 Митревски Илче 8787
10 Карафилоска Цветанка 8832
11 Салиу Белма 729 / ГД

Трета година:

1 Недевска Ивана 8637
2 Хамза Ветон 606 / ГД
3 Попоска Ангела 8699
4 Недевска Ивона 8638
5 Петрески Борјан 8759
6 Ковачка Анета 8648
7 Стојкоска Евгенија 8644
8 Илиески Виктор 8668
9 Аврамоска Марина 8636
10 Попоска Марина 8662
11 Наташа Неделковска 188 / ГТ

Четврта година:

1 Руневски Христијан 8590
2 Волчев Ристе 8572
3 Ѓошевски Горан 8596
4 Димовска Добрица 8588
5 Ристевски Климент 8571
6 Гашпарова Сања 8630

ДЕКАН,

Проф. д-р Милорад Јовановски


 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија