Пребарување

Свечено доделување дипломи

На 23 мај 2013 година од 11 часот во Амфитеатарот на Градежниот факултет свечено ќе се доделат дипломите за дипломирани и магистрирани студенти на градежништво, геодезија и геотехника.

На прославата ќе се доделат награди за дипломиран студент со највисок просек и најуспешно изработена дипломска работа.

Агенда на настанот

10 и 30 часот
потпишување во матичната книга на дипломирани/магистрирани

11 часот
започнува манифестацијата

ИНТОНИРАЊЕ НА ХИМНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА и на УНИВЕРЗИТЕТОТ СВЕТИ “КИРИЛ И МЕТОДИЈ”

11 часот И 5 МИНУТИ

СВЕЧЕНО ОБРАЌАЊЕ НА ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ ДО ГОСТИТЕ, СТУДЕНТИТЕ И СИТЕ ПРИСУТНИ

11 часот И 15 МИНУТИ

OБРАЌАЊа ОД ПРИСУТНИТЕ ПОЧЕСНИ ГОСТИ

11 часот И 25 МИНУТИ:

ЦЕРЕМОНИЈАта ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА награди

11 часот И 30 МИНУТИ:

ЦЕРЕМОНИЈА НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИТЕ

12 ЧАСОТ
КРАЈ НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА

12 часот И 15 МИНУТИ
КОКТЕЛ ВО ПАРКОТ ПРЕД ФАКУЛТЕТОТ

 

 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија