Пребарување

Кнауф академија

На ден 10.05.2013 година, во организација на ГФ, КОАИ и КНАУФ, беше одржана првата Кнауф академија во АМФ при ГФ, со доминантни теми поврзани со енергетската Енергетска ефикасност. На академијата, свои предавања одржаа проф. д-р Т. Самарџиоска, преставници на фирмата Кнауф и лица од праксата. Академијата помина во исклучително добра работна атмосфера во присуство од над 100 лица.

 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија