Пребарување

Проект за зајакнување на мостовите од Велес до Катлано

На 06.06.2013 година делегација на НАТО е присутна на Градежниот факултет, преставена од високи претсвници г-дин Руи Родригез и Луиза Пирс, во врска со Проектот за зајакнување на мостовите од Велес до Катланово.
Градежниот факултет како главен Проектант ја презеде организацијата на NATO BIDDER CONFERENCIJATA.

Последна промена ( 02.07.2013 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија