Пребарување

Договор за соработка со Градежниот факултет од Талин

Потпишан е меморандум за соработка помеѓу Градежниот факултет од Скопје и Градежниот факултет од Талин, Естонија.
Потпишаниот меморандум може да го погледнете тука.

Последна промена ( 16.09.2013 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија