Пребарување

Меморандум за соработка со Агенција за катастар

Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија и Градежниот факултет потпишаа меморандум за соработка.

Последна промена ( 02.12.2013 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија