Пребарување

Интервју со Деканот на Градежниот факултет

Во рамките на новиот број од списанието "Матурант", свое интервју даде Деканот на Градежниот факултет, проф. д-р Јовановски Милорад.

Во разговорот се зборува за структурата на студиските програми и се поголемиот интерес за истите; за новиот систем на студирање (3+2+3 години); за соработката на факултетот со домашните и меѓународните институции и големиот број на можности за вработување на завршените кадри на Градежниот факултет. Интервјуто во целост можете да го превземете тука.

Последна промена ( 05.05.2014 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија