Пребарување

Георекс 2014

Градежниот факултет-Скопје во соработка со CEI Cooperation Fund го организираат VIII по ред регионален конгрес на студенти од геотехнолошките факултети - ГЕОРЕКС 2014. Повеќе информации можете да најдете на официјалната веб страна на конгресот.

Последна промена ( 05.05.2014 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија