Рапоред на часови и покриеност на настава

Распоред на часови во летниот семестар 2017/2018

Распоред на часови за прв циклус

Распоред на часови за втор циклус

Покриеност на настава за прв и втор циклус за учебната 2017/2018

Покриеност на настава за прв циклус
Покриеност на настава за втор циклус

Последна промена ( 01.02.2018 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија