Пребарување

Саем за вработување и кариера

Посетете го новиот Саем за вработување и кариера 2015 од 09-11.03.2015 во рамките на Градежен факултет.За повеќе информации, видете тука.

Последна промена ( 10.03.2015 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија