Пребарување

Меморандум за соработка со РГФ Белград

На 13.03.2015 во Белград, беше склучен Меморандум за соработка помеѓу Градежниот факултет од Скопје и Рударско-геолошкиот факултет од Белград.

 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија