Пребарување

Одбележан Денот на дрвото на ГФ

Денот на дрвото беше соодветно одбележан и на Градежниот факултет, со акција на засадување во дворот на факултетот. Благодарност до сите кои придонесоа со својот труд.

Последна промена ( 03.12.2015 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија