Пребарување

[30.8.2016] Конкурс за запишување на втор и трет циклус

Конкурс за запишување студенти на втор и трет циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во учебната 2016/2017 година
 
Последна промена ( 01.09.2016 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија