Пребарување

Повик за пријавување на учесници

 

mens.png

Повик за пријавување на учесници на третиот бесплатен курс за „Згради со енергија близу до нула (NZEB)“ за дипломирани инженери и архитекти, кој ќе започне на 15.10.2016

 

За да се пријавите за учество на курсевите на „Форум за енергетски професионални вештини (MEnS)“ и за додатни информации посетете го порталот www.mens-nzeb.eu.

За да можете да аплицирате за курсот ќе треба да се регистрирате на порталот, а потоа да се најавите на порталот (преку e-mail адреса и лозинка).

По успешно завршување на курсот, учесниците ќе добијат сертификат како потврда за нивните вештини и целосно разбирање на NZEB концептот кој се применува кај нас и во земјите на ЕУ, како и вештини кои се неопходни приNZEB трансформацијата на зградите во ЕУ.

Последна промена ( 04.10.2016 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија