Пребарување

Анкета

Одбрана на магистерска


На ден 18.11.2016. (петок), со почеток во 14.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, Ванче Стоилков дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :


,,Примена на сателитско позиционирање во геодетската оскултација на свлечишта”

Последна промена ( 14.11.2016 )
 
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија