Пребарување

Одбрана на магистерска


На ден 18.11.2016. (петок), со почеток во 14.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, Ванче Стоилков дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :


,,Примена на сателитско позиционирање во геодетската оскултација на свлечишта”

Последна промена ( 14.11.2016 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија