Пребарување

Анкета

Одбрана на магистерска

На ден 12.10.2016. (среда), со почеток во 12.00 часот во Салата за бр. 2 при Градежниот факултет во Скопје , Ристе Волчев дипл. град. инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

„Примена на системи за базна изолација кај нерегуларни конструкции во основа“

Последна промена ( 04.10.2016 )
 
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија