Пребарување

Одбрана на магистерска

На ден 12.10.2016. (среда), со почеток во 12.00 часот во Салата за бр. 2 при Градежниот факултет во Скопје , Ристе Волчев дипл. град. инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

„Примена на системи за базна изолација кај нерегуларни конструкции во основа“

Последна промена ( 04.10.2016 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија