Пребарување

Анкета

Одбрана на магистерска
 
 
 
 
 

Соопштение


На ден 10.11.2016. (четврток), со почеток во 11.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје , Ивана Недевска дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Компаративна анализа на пропусна можност и капацитет на површински и денивелирани патни јазли според НСМ – методата


 

 

Последна промена ( 01.11.2016 )
 
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија