Финансирање

Последипломските студии ќе функционираат на принцип на самофинансирање, согласно одлуката на Наставно-научниот совет на Градежниот факултет. Доколку Државата партиципира, износот ќе биде земен во висината на износот за кофинансирање.

Последна промена ( 20.02.2014 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија