Пребарување

Reference Details
Илиевска, Фросина (2006), "Подобрување на носивоста на слабоносиви и деформабилни почви со армирана земја со геосинтетици при плитко темелење на објекти од високоградбата".
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија