Градежни факултети

Линкови до градежни факултети на универзитетите од регионот и пошироко.

  Линк
  Link   Bergische Universität Wuppertal, Faculty of civil engineering, Germany
  Link   Ruhr-Universität Bochum, Faculty of Civil Engineering, Germany
  Link   RWTH Aachen, Faculty of Civil Engineering, Aachen, Germany
Chair of Structural Statics and Dynamics
  Link   Градежен факултет во Загреб, Хрватска
  Link   Градежен факултет во Белград, Србија
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија